H√≠v√≥jel

    Jelsz√≥

 ◊ FŇĎoldal

√údv√∂zl√ľnk a MAL√ČV Hungarian Airlines Virtual (Mal√©v VA),
A MAL√ČV Hungarian Airlines hivatalos virtu√°lis l√©git√°rsas√°g√°nak honlapj√°n!

Bizony√°ra felmer√ľlt benned a k√©rd√©s: mi az a virtu√°lis l√©git√°rsas√°g? A v√°lasz egyszerŇĪen √≠gy hangzik: A virtu√°lis l√©git√°rsas√°g szimul√°toros pil√≥t√°kat t√∂m√∂r√≠tŇĎ csapat, melynek tagjai egy val√≥di l√©git√°rsas√°g mŇĪk√∂d√©s√©t modellezik – term√©szetesen elsŇĎsorban a pil√≥t√°k szemsz√∂g√©bŇĎl, hiszen mindannyiunkban ŇĎszint√©n egy dolog k√∂z√∂s: a rep√ľl√©s felt√©tlen √©s odaad√≥ szeretete.

A Mal√©v VA ezen fel√ľl t√∂rekszik arra, hogy a szimul√°torprogram hat√°rain bel√ľl a lehetŇĎ legrealisztikusabb √©lm√©nyt ny√ļjtsa pil√≥t√°inak. Virtu√°lis k√∂zforgalmi pil√≥t√°nak lenni nem csup√°n hobbi, igazi kih√≠v√°s: a val√≥di √©letben haszn√°lt l√©giforgalmi elj√°r√°sokat kell k√∂vetned, val√≥di √ľzemeltet√©si utas√≠t√°sokat kell v√©grehajtanod, mindezt val√≥s idŇĎj√°r√°si k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt. A Mal√©v VA a n√©hai Mal√©v mint√°j√°ra „sz√°ll√≠tja utasait”, √≠gy pil√≥t√°ink term√©szetesen a Mal√©v val√≥di flott√°j√°hoz valaha tartozott √∂sszes t√≠pust √©s menetrendet rep√ľlik.

Mit jelent mindez? K√©pzeld el, ahogyan egy napos ny√°ri d√©lut√°n a Mal√©v 522-es Budapest-Frankfurt j√°rata elrugaszkodott a betoncs√≠kr√≥l, visszah√ļzta fut√≥mŇĪveit √©s megkezdte az utaz√≥magass√°gra val√≥ emelked√©st, te otthon, val√≥s idŇĎben, val√≥s idŇĎj√°r√°si k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt ugyanezt teheted.

MŇĪk√∂d√©s√ľnk a Microsoft Flight Simulator 2004: A Century Of Flight (FS9) nevŇĪ l√©gik√∂zleked√©si szimul√°torprogramra, valamint a VATSIM √©s az IVAO nemzetk√∂zi l√©giforgalmi h√°l√≥zatra √©p√ľl. Ez ut√≥bbi ny√ļjtja az FS-pil√≥t√°k sz√°m√°ra a val√≥di √©lm√©nyt, hiszen a virtu√°lis l√©gt√©rben nem csup√°n m√°s FS-pil√≥t√°kkal tal√°lkozhatunk szerte a vil√°gb√≥l, hanem √©ppen „szolg√°latot teljes√≠tŇĎ” l√©giir√°ny√≠t√≥kkal is, akik szint√©n a saj√°t otthoni sz√°m√≠t√≥g√©p√ľk seg√≠ts√©g√©vel csatlakoznak fel a h√°l√≥zatra, ezzel tov√°bb fokozva a val√≥s√°ghŇĪs√©get. Az elm√ļlt √©vek folyam√°n sz√°mos szobapil√≥t√°b√≥l lett val√≥s k√∂zforgalm√ļ pil√≥ta.

Felkeltett√ľk az √©rdeklŇĎd√©sedet?
Szeretn√©l FS-pil√≥t√°ja lenni virtu√°lis l√©git√°rsas√°gunknak √©s Mal√©v sz√≠nekben rep√ľlni?

Szeretettel v√°runk a csapatba!

√údv√∂zlettel, a Mal√©v VA vezetŇĎs√©ge √©s pil√≥t√°i

K√©rj√ľk, olvasd el a Szab√°lyzatok oldal alatt tal√°lhat√≥ inform√°ci√≥kat a legfontosabb tudnival√≥kr√≥l.

A honlapot a Magyar Virtu√°lis Aviatikai Egyes√ľlet √©s Klub √ľzemelteti.

Kiemelt partner√ľnk a Pilots Szimul√°tork√∂zpont, ahol b√°rki belek√≥stolhat a rep√ľl√©s semmihez sem foghat√≥ vil√°g√°ba.

 √ó Aktu√°lis


   Elfelejtetted a jelszavad? kattints ide! √ćrj nek√ľnk! HUNENG ©2004-2015